Generator de zebre in culori

Stripe Generator 2.0 (beta)  :-) Deci am scapat de girafe! . este un soft online care ajuta la crearea de imagini pentru fundalul paginilor web  (backgrounds) . Dedicat in special designerilor , softul scuteste deschiderea unei aplicatii de tip Photoshop pentru crearea unui simplu background cu muuullteee liniute colorate (sau nu) , intr-un timp foarte scurt.

L-am testat ! :D

Stripe Generator permite obtinerea unei mari game de culori pentru linii , dar de multe ori se intampla sa ne placa o culoare vazuta pe o imagine si sa nu-i stim codul .  Cea mai simpla solutie pentru a afla codul unei culori este . Afla instantaneu codul culorii de sub cursorul mouse-ului , permitand copierea acestuia printr-un simplu click .

Links:

The ultimate online tool for web 2.0 designers . Ajax technology .

ColorPix is a useful little color picker that grabs the pixel under your mouse and transforms it into a number of different color formats.

Generator de zebre in culori

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.