Motorola AURA

Cine spunea ca Motorola au intrat in pana de idei? Nu au intrat deloc si nici de pe piata producatorilor de telefoane mobile nu se vor evapora. Pentru cine nu stie, Motorola au pus bazele telefoniei mobile odata cu inventarea si lansarea statiilor emisie-receptie, folosite pentru prima data strict de catre armata.

Pe 21 octombrie 2008, intr-un comunicat de presa, Motorola au anuntat noul proiect. AURA. Inspirat din designul luxoaselor ceasuri de mana, Motorola AURA este un telefon proiectat sa faca fata si celor mai rafinate gusturi in materie de design.

motorola aura

Elementul care face diferenta intre telefonul Motorola AURA si cele existente pana acum pe piata, este dispaly-ul circular, creat dintr-un material foarte rezistent: cristal (sapphire crystal ). :) Momentan nu se stie pretul de achizitie al acestui telefon mobil, dar se presupune ca va fi pe masura clasei de lux pentru care a fost creat.

Sophisticated design, high performance racing engines and the quality of a photographic print served as the perfect muses to inspire the creation of AURA.

motorola aura display 300dpi

www.motorola.com/AURA

Motorola AURA

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment