Schimbat modificarea

Din pana azi , am rezistat sa vad aceeasi tema a blogului in fiecare zi . Mi-a placut si-mi place in continuare vechiul design al stealthsettings.com , dar intotdeauna o schimbare ok e bine venita . Rezultatul de fata are la baza vechea structura a blogului si tema de WordPress, finalizata ieri dimineata.

Din puctul meu de vedere ( ) Stealth (Gray Mix) e ok . Pentru stealthsettings.com , am facut cateva modificari si am lasat rosul din imaginea headerului ( ucigator pentru ochi ) pe mainile lui ( thanks! ). Nu i-am spus cum vreau sa arate noul header pentru ca stiam stilul lui . Singurele lucruri de care trebuia sa tina cont Sepedeh , erau nuantele de background si .css-ul . A tinut cont … Rezultatul muncii lui la imaginea headerului mi-a placut suficient de mult , cat sa sa schimb in proportie de peste 90% culorile din .css si etc .gif . :) Ehh. Totul e bine cand se termina cu foarte bine ;)

Schimbat modificarea

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment