PDM.Keylogger – Kernel mode memory patch

PDM.Keylogger cred ca a devenit cel mai "cunoscut" keylogger printre utilizatorii de Kaspersky Anti-Virus si Kaspersky Internet Security 2010. De ce am pus "cunoscut", si nu am sters ""? Pai e foarte simplu. Majoritatea primesc alerte despre prezenta acestui keylogger la pornirea calculatorului, si nimeni nu-l vede.

Am incercat toate metodele de scanare pentru a depista gradul si nivelul de infectare a memoriei. Nu am gasit nimic. Se pare ca unul din programele sau driverele instalate pe PC-urile cu Kaspersky 2010 / OS Windows 7, duce la aceasta alerta .

PDM Keylogger Screenshot

Suspicious    legal software that can be used by criminals for damaging your computer or personal data PDM.Keylogger  -  kernel mode memory patch  -  Medium

Daca intampinati aceasta problema este recomandat sa va faceti o analiza amanuntita a sistemului. Chiar daca in marea majoritate a cazurilor aceasta alerta este False Positive (alarma falsa), nu se stie niciodata.

Pentru binele utilizatorilor de Windows 7 Ultimate, este recomandat sa se faca si un Windows Update. In urma cu cateva ore a fost lansat update-ul KB890830Windows Malicious Software Removal ToolFebruary 2010 (include Blaster, Sasser si Mydoom).

Kaspersky Internet Security 2010 – PDM.Keylogger – Kernel mode memory patch.

PDM.Keylogger – Kernel mode memory patch

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment