Firefox 3.6 about:support – Troubleshooting Information

Firefox 3.6 a venit la pachet cu o noua caracteristica, foarte utila userilor care obisnuiesc sa faca periodic cate un back-up al profilului creat pe acest browser (extensii, feed-uri, bookmark-uri, teme etc), si anume pagina de suport/troubleshooting information.

firefox_app_basics
firefox_extension
firefox_preferences

Odata cu aceasta caracteristica, Firefox a facilitat accesul userilor catre informatiile referitoare la browserul folosit precum si la cele privind setarile facute de fiecare in parte acestuia: versiune, plugin-uri, extensii, profil (precum si folderul in care acesta este pastrat), bookmarkuri si preferinte.

firefox_profile_folder

Accesul catre folderul in care aceste informatii sunt stocate a simplificat foarte mult procesul de back-up al acestora: odata ajunsi in folderul respectiv, puteti selecta si salva din cateva click-uri de mouse informatiile pe care doriti sa le pastrati, transferati etc, sau chiar puteti crea o arhiva a intregului folder – cea mai simpla metoda de stocare a datelor importante.

Firefox 3.6 about:support – Troubleshooting Information

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment