RESET ADOBE PHOTOSHOP LA SETARILE DEFAULT

Fara indoiala este liderul atunci cand vine vorba de prelucrare grafica si foto. Pentru un utilizator nou care incepe sa descopere Adobe Photoshop, schimbarile preferintelor si setarilor programului este ceva normal. La fel de normala este si probabilitatea sa nu mai stie cum revina la setarile si preferintele implicite (cele de la instalare) dupa ce a experimentat aplicatia.

VesteA buna este ca atat pentru versiunile mai vechi de Adobe Photoshop (CS, CS2, CS2) cat si pentru Adobe Photoshop CS 5.1, exista posibilitatea sa resetam preferintele si setarile aplicatiei, revenind la cele default. Existente la momentul instalarii aplicatiei.

Cum putem sa resetam Adobe Photoshop (valabil pentru versiunea Windows)

1. Tinem apasate tastele Ctrl+Alt+Shift.

2. Tinand cele trei taste apasate facem click pe shortcut-ul sau iconita Photoshop ca sa deschidem aplicatia. Este de preferat este sa ddeschidem aplicatia din > All Programs.

3. Dupa ce facem click sa deschidem aplicatia, va aparea o caseta de dialog care ne intreaba daca dorim sa stergem fisierul "Adobe Photoshop Settings".

Reset Photoshop Settings

4. Click "Yes" pentru a reseta setarile Photoshop-ului.

De mentionat ca daca aveti brush-uri, gradiente, styles si/sau actions incarcate in aplicatie, aceste nu vor fi afectate de aceasta resetare.

Metoda testat pe cu Adobe Photoshop CS5.1 64-bit.

– Reset Adobe Photoshop Preferences & Settings.

RESET ADOBE PHOTOSHOP LA SETARILE DEFAULT

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment