WinCDEmu sau cea mai simpla modalitate de a monta o imagine ISO

Montarea unei imagini ISO nu mai este de mult o problema pentru utilizatorii Windows, datorita numeroaselor programe existente pe internet cu ajutorul carora pot crea drive-urile virtuale necesare, insa, pentru cei care au nevoie de o solutie rapida pentru montarea unei astfel de imagini, WinCDEmu ar putea fi exact ceea le trebuie.

WinCDEmu este, asa cum sugereaza si numele, un emulator CD/DVD/BD open-source (deci si gratuit) care le permite utilizatorilor sa monteze imagini ISO cu doar un simplu dublu-click pe imaginile respective.

Instalarea WinCDEmu se face foarte simplu, insa, la fel ca la alte programe gen (de ex. ), in timpul acesteia va trebui sa permiteti si instalarea unui driver (SysProgs Storage Controllers) pentru ca emulatorul de drive-uri virtuale sa functioneze.

wincdemu-driver

Dupa cum spuneam si mai sus, pentru a monta o imagine ISO cu WinCDEmu nu trebuie decat sa dai dublu click pe aceasta. Apoi poti selecta litera pentru drive-ul virtual, poti dezactiva autorun-ul sau poti selecta tipul discului, iar pentru a demonta imaginea nu este nevoie decat de un alt dublu-click pe aceasta.

wincdemu

Pentru a accesa setarile WinCDEmu, dati click pe butonul cu din dreptul meniului drop-down de selectare a literei pentru drive.

wincdemu-settings

Alte caracteristici WinCDEmu

  • suporta un numar nelimitat de drive-uri virtuale
  • suporta si imagini CUE, NRG, MDS/MDF, CCD si IMG
  • nu ocupa mult spatiu in sistem si nu consuma prea multe resurse
  • nu necesita restartarea sistemului dupa instalare
  • nu blocheaza litera drive-ului virtual cand acesta nu este in uz
  • are si versiune portabila, care nu necesita instalare
  • are optiunea de a crea imagini ISO, bootabile sau nu, dupa orice discuri cu date, ca backup pentru folosiri ulterioare (de exemplu, dupa un DVD de instalare Microsoft Windows, sau dupa un DVD ce contine informatii personale). Nu trebuie decat sa introduceti discul in unitatea optica, apoi dati click dreapta pe acesta in Windows Explorer si selectati Create ISO image
wincdemu-create-iso-image

{filelink=22}

Nota: Compatibil cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7, 32 si 64 biti

STEALTH SETTINGS – WinCDEmu or the easiest way to mount an ISO image

2 comments
  1. Es una traducción del ingles y la mayoría de las veces no hay punto de separación entre palabras u oraciones. Has hecho un aporte valioso pero difícil de entender. Un punto y una coma en el lugar adecuado ayuda a entender lo escrito. De lo contrario todo se ve mezclado y no se sabe donde termina un párrafo y dónde empieza el otro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

RESET ADOBE PHOTOSHOP LA SETARILE DEFAULT

Next Article

Cum adaugam Related Post in WordPress fara sa folosim plugin-uri

Users searching for:

wincdemu 開かない, mencari imageiso di office, cara mount dengan wincdemu, cara menggunakan wincdemu, Kegunaan+winCDEmu, WinCDEmu イメージが開かない, Fungsi Wincdmu , instrucciones wincdemu, mdfマウント ポータブル版, kegunaan wincdmu, wincdemu create an iso image, win emu mds 方法, WinCDEmu動かない, cara menbuat bootable dengan WinCDEmu, comment utiliser le wincdemu, wincdemu アンインストール, wincdemu 起動しない, монтиране на образ, WinCDEmuでMDSを使う, winCDMu Setting 使い方,