Monteaza si acceseaza imagini ISO, BIN si CCD cu Virtual CloneDrive (Partitii DVD/CD Virtuale)

Virtual CloneDrive este o alternativa foarte buna in fata oricarui alt program / aplicatie care ne permite sa montam imagini ISO, BIN si CCD. Spun acest lucru din doua motive.

1. Virtual CloneDrive este o aplicatie freeware (100% gratuita).
2. Nu consuma resurse si nu face mai mult decat ar trebui sa faca. Adica sa incarce calculatorul cu toolbar-uri, optiuni fara rost si alte nebunii asa cum este Daemon Tools.

Virtual CloneDrive se comporta ca o unitate CD/DVD fizica, permitand utilizatorului sa creeze pana la 15 partitii DVD/CD virtuale pe care sa poata monta imagini. Este ideal pentru cei care folosesc kit-uri de instalare .ISO (majoritatea jocurilor si aplicatiilor mari se gasesc in format .ISO) si pentru cei ce aleg sa-si tina folderele arhivate .ISO ().

Download Virtual CloneDrive 5.4.5.0

{filelink=15}

Instalare Virtual CloneDrive

Dupa ce descarcati fisierul SetupVirtualCloneDrive5450.exe puteti porni instalarea. Procesul de instalare dureaza doar cateva secunde nu necesita prea multe cunostinte. In timpul instalarii sunteti intrebat daca doriti sa asociati cu Virtual CloneDrive pe langa fisierele .ccd, .dvd, .iso si fisiere .img, .udf si .bin.

VirtualCloneDrive - Files

"Next" pentru continuarea instalarii.

Prezentare si Utilizare Virtual CloneDrive

Dupa instalarea aplicatiei, pe Desktop si in Installed Programs o sa aveti "o oaie". Acesta este iconul ales de Gigi Becali SlySoft pentru acesta aplicatie :-)

Interfata grafica a aplicatiei o face foarte usor de utilizat. Practic trebuie sa alegeti numarul de device-uri virtuale de care aveti nevoie pentru montarea imaginilor si sa apasati OK.

VirtualCloneDrive - Settings 

Optiunea "Virtual Sheep" este pentru a pune in "Computer" iconul cu oaia pentru device-urile virtuale. O optiune utila pentru a le scoate in evidenta, acolo unde sunt mai multe unitati media instalate.

VCD-Sheep

Cu optiunea "Virtual Sheep" debifata, drive-urile vor arata ca partitii media normale (BD-ROM Drive)

VCD-Clean

Dupa ce alegeti numarul de partitii virtuale de care aveti nevoie, puteti monta imaginile (mount .ccd, .dvd, .iso files) ,  in doua moduri. Fie cu click-dreapta pe partitia virtuala si "Virtual CloneDrive" > "Mount…", fie mai simplu, cu click dreapta direct pe fisierul imagine folosind optiunea pusa de aplicatie in .

VCD - Mount Image - ISO

VirtualClone Drive este o aplicatie gratuita, dezvoltata de SlySoft si este compatibila pe toate sistemele de operare Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista si Windows 7 (32 bit si 64 bit).

Monteaza si acceseaza imagini ISO, BIN si CCD cu Virtual CloneDrive (Partitii DVD/CD Virtuale)

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment