stealthsettings.com

, este un domeniu cumparat/inchiriat intr-o noapte de august ( 1.08.2006) , cand aveam draci din niste motive personale si cautam ceva care sa ma distanteze de tryout.ro , ceva mai diferit si mai personal . Daca o sa apara undeva pe alte siteuri pe care am pus mana, in footer , stealthsettings.com , o sa fie ca asa a vrut muschiul sa ma semnez in momentul ala.

Nu-mi doresc sa aduc vizitatori aici de dragul de a creste in trafic.ro si-n ochii “blogosferei” sau al cunostintelor. E un blog pe care o sa scriu cand am chef orice-mi trece prin minte.

Am stat zilele trecute si am citit pe destule bloguri ale caror autori sunt foarte cunoscuti prin “lumea blogerilor” si am ramas cu un gust de c?c?, cand am vazut ce interesanti se cred si la ce hight level sunt ei. Snobi si sclavi ai Page Rank-ului . Mai mult decat atat am observat ca sunt si bloguri pe care autorii au ajuns sa se pupe-n cur prin posturi si comentarii pentru a creste in ochii blogosferei. Merg din link-in-link si vad cum se desfasoara in fata mea adevarate opere online ale lui Caragiale cu ajutorul unor “actori” care se intrec in stupizenii si aberatii care se vor a fi interesante si “de societate”. Chiar interesant si amuzant uneori de citit, dar obligatoriu sa am pe birou o lamaie sa-mi ia greata

Prefer sa-mi vad de treaba mea si sa fac ce-mi trece prin minte oricat de benefic ar fi sau nu , atat pe blog cat si pe www .

Be nice, be angry, be stupid , be smart, be you !

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Yahoo ! Mail Beta

Leave a Comment