Vodafone Europa – International

Intru destul de rar pe site-ul vodafone.ro (desi sunt abonat de 3 ani si ceva ) si destul de rar ma uit la TV cand e vorba de publicitate . Din intamplare am dat de o optiune pe site care cred ca este mai mult decat perfecta pentru cineva care este client vodafone si are rude/prieteni plecati in strainatate.

Cum suna un tarif de 0,22 USD/minut pentru convorbiri in reteaua Vodafone din Europa sau catre o retea fixa ? Cam cati romani au rude si prieteni plecati in strainatate ? huh…super serviciul !

Tarifele optiunii Vodafone Europa se aplică numai pentru apelurile către numere de telefon cu prefix aparţinând unei reţele Vodafone, partener Vodafone sau reţele fixe din Europa. Nu se aplică apelurilor către numerele transferate din alte reţele în reţeaua Vodafone (numere portate), acestea fiind taxate în conformitate cu tariful standard sau al opţiunilor de internaţional active la momentul efectuării convorbirii.

Activează acum opţiunea Vodafone Europa pentru convorbiri internaţionale şi beneficiezi pe viaţă de reducerea cu 50% a taxei lunare. Plăteşti doar 2 USD/lună şi suni oriunde în Europa cu 0,22 USD/min. Convorbiri plăcute!

Vodafone convorbiri internationale.

Vodafone Europa – International

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment