Windows 7 Family Pack se “intoarce” la aniversarea unui an de la lansarea Windows 7 OS

La sfarsitul anului trecut pentru cei care din diverse motive, amanasera cumpararea unui pachet Windows 7 Family: dupa nici 2 luni de la lansarea oficiala a noului sistem de operare stocul era deja lichidat! Foarte multi utilizatori Windows care aveau 2 sau mai multe computere in casa s-au declarat la acea vreme dezamagiti de faptul ca nu au avut sansa sa cumpere o licenta family si au acuzat Microsoftul de lipsa de respect la adresa lor pentru ca nu au specificat de la bun inceput ca acestea sunt disponibile limitat (timp/cantitate).

Windows-7-Family-Pack

Odata cu aniversarea unui an de la lansarea Windows 7, Microsoft vrea sa isi spele din pacate (mai bine mai tarizu decat niciodata), anuntand ca Windows 7 Family Pack va fi disponibil din nou in magazinul online Microsoft Store precum si la distribuitorii autorizati, incepand cu 3 Octombrie 2010 in SUA, respectiv 22 Octombrie 2010 in Europa, Canada si Australia. Momentan nu se cunosc decat trei dintre tarile europene pentru care este valabila aceasta oferta aniversara – si anume Marea Britanie, Franta si Germania – cu specificatia ca aceasta lista sumara ar putea fi populata si de alte tari.

Nota: Windows 7 Family Pack contine 3 licente upgrade Windows 7 Home Premium si va costa (in Statele Unite; nu se cunosc inca preturile pentru celelalte tari din aria de disponibilitate, insa e de asteptat ca preturile sa fie aceleasi de acum un an) 149,99$.

LA. Am gasit pe blog.weebo.ro o petitie online catre Microsoft, pentru aducerea Windows 7 Family Pack si in Romania. Ideea nu este deloc una rea, asadar, pentru cei care doresc sa semneze aceasta petitie, o pot face aici.

Windows 7 Family Pack se “intoarce” la aniversarea unui an de la lansarea Windows 7 OS

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment