Yahoo! Mail – Au avut si zile mai bune.

De cand m-am lasat de Yahoo! Messenger in favoarea Google Talk, folosesc tot mai putin Yahoo! Mail. Totusi, unele contacte si conturi au trecuta ca adresa de e-mail primara, adresa de Yahoo!.
Azi a trebuit  sa trimit un mail catre Orange WebShop (adresa pe care am mai trimis mail-uri de pe Yahoo!) si prima chestie ciudata pe care am vazut-o in contul de Yahoo! Mail a fost :

buzeu-romania

Hai, fie…ca au gresit o litera in numele unui oras, si Buzaul a ajuns sa se numeasca Buzeu, nu ar fi o problema. Dar, dupa ce scriu mai bine de 20 minute la un mail, si dupa ce-i dau “Send”, apare o eroare de genul:

yahoo-mail

iar dupa “Continue” constat ca din mesajul scris pe 20 de randuri, nu s-au salvat decat doua … iti cam pica dracii. Te indrepti frumos cate contul de Gmail si trimiti mail-ul de acolo.

Suspicious activity detected on your account. To protect your account and our users, your message has not be sent.

Ce inteleg eu de aici..

Suspicious activity detected on your account. – Este al dracu de suspect ca din casuta de Yahoo! Mail am vrut sa expediez un mesaj.

To protect your account and our users, your message has not be sent. – Pentru a va proteja contul si userii nostrii, mesajul dvs. nu a fost trimis.

WTF!?!?!??! Ce plm protectie au astia? Nu mai eram logat cu un alt cont pe PC, iar pe contul meu cu siguranta nu mai era logata o alta persoana de la un alt PC.

How to » Curiosity » Yahoo! Mail – Au avut si zile mai bune.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment