Activeaza chat-ul Facebook doar pentru anumite contacte din lista de prieteni

Fiecare dintre noi avem in lista de prieteni de pe Facebook contacte pe care uneori dorim sa le evitam. Cum chat-ul Facebook dezvaluie statusul online al utilizatorilor atunci cand este activat, una dintre solutii ar fi dezactivarea acestuia. Insa aceasta solutie are un mare minus, si anume faptul ca daca dezactivam chat-ul Facebook, nici noi nu putem vedea care dintre prietenii nostri sunt online. In cazul in care doriti sa puteti dezactiva chatul doar pentru anumite contacte (sau sa il tineti activat doar pentru anumite contacte), puteti face acest lucru urmand instructiunile de mai jos.

Cum putem activa chat-ul Facebook doar pentru anumiti prieteni din lista de contacte?

la fel ca majoritatea clientilor de chat, chat-ul Facebook le da posibilitatea utilizatorilor de a-si seta statusul Invisible prin optiunea Turn Off Chat. Problema este ca la randul lor toate contactele din lista de prieteni vor deveni invizibile pentru cei care folosesc aceasta optiune. Din fericire, chat-ul Facebook dispune de cateva optiuni avansate care pot rezolva problema respectiva.

  • logati-va in contul personal de Facebook, apoi dati click pe iconita de setari pentru Chat din coltul dreapta-jos al paginii
  • selectati Advanced Settings din meniul afisat

facebook-chat-settings

  • selectati optiunea Turn on chat for only some friends (sau optiunea Turn on chat for all friends except), apoi selectati prietenii pentru care doriti (sau pentru care nu doriti) sa tineti chat-ul activat

advanced-chat-settings

  • apoi dati click pe Save

Si gata. Chat-ul Facebook va fi activat (sau dezactivat) doar pentru contactele cu care doriti (sau nu doriti) sa conversati.

STEALTH SETTINGS – Turn On Facebook Chat only for some contacts from your friends list

Activeaza chat-ul Facebook doar pentru anumite contacte din lista de prieteni

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

Leave a Comment