Am fost "porcit"? :))

Desi nu folosesc motoarele de cautare pentru a gasi o melodie pusa la download pe undeva, in dimineata asta am facut o “porcoasa” exceptie. Cu scobitori in ochi dupa o noapte alba , am cautat pe , simplu : “download muzica” . Si am gasit …

Muzica, manele, mp3, Muzica online, Muzica romaneasca, Muzica download

Muzica, manele, mp3, Muzica online, Muzica romaneasca, Muzica download, Muzica gratuita, Top, MuzicaMuzica, manele, mp3, Muzica online, Muzica romaneasca, Muzica download, Muzica gratuita, Top …

  • muzica.porc.ro

… listat al 2-lea in motorul de cautare pentru cuvintele cheie “download muzica” . Dintr-un click am realizat ce teapa tare mi-am luat de la un frame header super optimizat pentru botii motoarelor de cautare .

Atenţie! Ai fost porcit! ;-)

Singura legătură pe care o are site-ul “Muzica, manele, mp3, Muzica online, Muzica romaneasca, Muzica download, Muzica gratuita, Top, Muzica romania, Muzica magazin, Mu” cu “porc.ro” este gluma ticluită de un utilizator al serviciilor porc.ro.

Ai savurat gluma? Continuă navigarea.

Da, am savurat teapa ! :) !

Am fost "porcit"? :))

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment