Ascundeti arhivele .rar in spatele pozelor

V-ati dorit vreodata sa ascundeti fisiere pe care doreati sa le pastrati secrete, dar nici una dintre solutiile cunoscute nu vi s-a parut destul de eficienta? Dar daca ati putea sa le ascundeti in spatele unor poze, iar cei care ar vizualiza respectivele poze nu ar avea nici macar o mica banuiala despre ce se afla in spatele lor? Ei bine, iata ce pasi trebuie sa urmati pentru a ascunde anumite fisiere in spatele pozelor (.jpg/.jpeg):

1. Pentru inceput, creati o arhiva .rar care sa contina fisierele pe care doriti sa le ascundeti. Apoi alegeti poza in spatele careia doriti sa ascundeti arhiva. Creati un folder care sa contina ambele fisiere.

new folder

2. Deschideti Command Prompt (mergeti la Start, selectati Run, tastati cmd apoi dati OK).

3. Deschideti folderul unde aveti fisierele (in cazul de fata este vorba de folderul new din My Pictures). In fereastra de command prompt tastati comanda cd pentru a deschide folderele pana ajungeti la cel in care sunt fisierele (de ex: cd My Documents->cd My Pictures->cd new), apoi tastati comanda copy /b “numele pozei”.jpg + “numele arhivei”.rar “numele pozei”2.jpg si dati Enter (in comanda de mai sus inlocuti cu numele fisierelor dvs. De ex: test.jpg, arhiva.rar si test2.jpg).

cmd

4. Va fi creata o copie a pozei initiale (test2.jpg) sub care va fi ascunsa arhiva .rar. Copia va putea fi vizualizata fara a exista indicii despre fisierul ascuns sub ea.

5. Pentru a accesa arhiva ascunsa deschideti poza sub care se afla aceasta cu WinRAR.

open with winrar

arhiva ascunsa

6. Dupa ce ati deschis arhiva ascunsa, veti putea extrage fisierele din aceasta. ;)

Ascundeti arhivele .rar in spatele pozelor

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.