Firefox Christmas Themes – Have a Firefox Christmas! :)

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la Craciun. Majoritatea dintre voi deja si-au impodobit brazii si casele in ton cu sarbatorile de iarna. De ce sa nu impodobim si calculatoarele? Pentru utilizatorii Firefox “ornamentele” s-au transformat in teme pentru acest browser, teme care sunt puse la dispozitie prin intermediul Firefox Add-ons.

1.Firefox Xmas:

Zapada din background si culorile specifice Craciunului va aduc pe monitoare o parte din veselia sarbatorilor de iarna. Tema este disponibila doar pentru Windows.

xmas

Download Xmas 1.1 (tema este una experimentala; pentru a o putea downloada trebuie sa va logati.)

2.Tinsel Town:

Plina de luminite si zapada, tema reproduce noaptea de Craciun, cu reni, brazi impodobiti si cadouri pentru utilizatorii Firefox :)

tinseltown

Download Tinsel Town

3.Christmas Theme:

Caracteristica acestei teme este ca, backgroundul de iarna, cu multi brazi, din care iti zambeste vesel un om de zapada, se schimba in functie de ora, astfel ca puteti privi la un cer al browserului (:P) plin de stele sau puteti privi cum soarele reflecta in intinderea de zapada (tot a browserului :D). In plus, odata cu tema primiti la pachet si un Christmas toolbar cu ajutorul caruia puteti sa cautati muzica specifica sarbatorilor de iarna, sau puteti gasi cadouri pentru cei dragi.

christmas theme (day time)
christmas theme

Download Christmas Theme

How to » Internet » Mozilla Firefox » Firefox Christmas Themes – Have a Firefox Christmas! :)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment