Cum putem instala Microsoft Office Picture Manager pentru a-l folosi cu suita Microsoft Office 2013

Daca folositi suita Microsoft Office 2013, probabil deja ati observat ca programul Microsoft Office Picture Manager nu este inclus in pachet. Microsoft Office Picture Manager este un tool pentru vizualizarea, editarea si administrarea imaginilor, pe care foarte multi utilizatori Office il folosesc drept program default pentru vizualizarea fisierelor foto. Acesta de asemenea ofera si cateva optiuni de editare foarte eficiente si usor de folosit, cum ar fi crop, auto-correct, flip, rotate, resize sau red-eye removal.

Microsoft_Office_Picture_Manager

Utilizatorii care au updatat deja la Microsoft Office 2013 si simt lipsa Picture Manager, pot instala acest tool in sistem (si sa-l foloseasca impreuna cu noua suita Office) urmand instructiunile de mai jos.

Cum putem instala Microsoft Office Picture Manager in Office 2013?

  • pentru a instala Picture Manager aveti nevoie de un setup pentru una dintre suitele Office anterioare 2013 (adica Office 2010, Office 2007 sau Office 2003), care contin tool-ul respectiv.
  • dupa ce rulati setup-ul pentru versiunea anterioara de Office, dati click pe butonul Customize

Customize_Microsoft_Office_Setup_Features

  • in lista de optiuni afisata, dati click pe link-ul fiecarui program si selectati Not Available

Removing_Microsoft_Office_Components

  • apoi dati click pe Microsoft Office Picture Manager, localizat in Office Tools, si selectati din meniu optiunea Run from My Computer

Enabling_Microsoft_Office_Picture_Manager

  • in final, dati click pe Install now pentru ca Microsoft Office Picture Manager sa fie instalat in sistemul dvs. Procesul va dura doar cateva minute, apoi veti putea folosi Picture Manager impreuna cu noua suita Microsoft Office 2013.

STEALTH SETTINGS – How to install Microsoft Office Picture Manager back in Microsoft Office 2013

Cum putem instala Microsoft Office Picture Manager pentru a-l folosi cu suita Microsoft Office 2013

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment