Facebook introduce butonul de Dislike, momentan doar pentru Messenger

In sfarsit, Facebook a venit si cu o noutate mult asteptata de catre utilizatorii retelei de socializare. In timp ce butonul de Like pentru statusuri, comentarii si imagini a facut din Facebook cea mai populara retea de socializare din prezent, utilizatorii si-au exprimat de multe ori nemultumirea ca nu au si posibilitatea de a da si dislike la anumite lucruri postate de catre ceilalti.

Ei bine, incepand de astazi acestia vor putea folosi optiunea Dislike, insa momentan aceasta va fi disponibila doar ca sticker, pe Facebook Messenger. Sticker-ul Dislike face parte dintr-un pachet de stickere gratuite, lansat saptamana aceasta, si va putea fi folosit de utilizatori in conversatiile cu contactele din lista de prieteni.

facebook-dislike-sticker

Noul pachet de stickere este disponibil in Sticker Store, accesibil prin intermediul iconitei Smile afisata in chat-ul Facebook Messenger (atat versiunea web, cat si aplicatia mobila). Si in timp ce utilizatorii nu pot inca sa isi exprime neplacerea in privinta comentariilor sau a update-urilor postate de prieteni sau contacte, cel putin acestia pot da reply intr-o conversatie cu un dislike care va spune mai mult decat cuvintele.

STEALTH SETTINGS – Facebook lanuches Dislike button, but only for Messenger at the moment

Facebook introduce butonul de Dislike, momentan doar pentru Messenger

About the author

stealth

Leave a Comment