How to install YM! ? Chapter 1 . Level : Advanced

Iniante de a te conecta pe YM! (Yahoo Messenger) trebuie sa urmezi cativa pasi . Destul de complicati.

PASUL 1 . Trebuie sa te asiguri ca ca ti-ai platit factura la internet si ca ai cablul de retea infipt in spatele calculatorului. De preferat la placa de retea.

PASUL 2 . Pe calculator sa fie instalat un sistem de operare. In majoritatea cazurilor , Windows XP. (promit sa revin si cu un tutorial de instalare Windows.)

PASUL 3 . Cauti in bara de start semnul “E Internet Explorer” si dai click pe el. Pentru IE7 acesta este verde. Nu e alterat si nici nu sufera de vreo boala de ficat. E noul design al IE7 (Internet Explorer versiunea a saptea). Daca te-ai obisnuit sa fie albastru , e problema ta. Faci plangere la Microsoft.

PASUL 4 . Odata deschis IE-ul scrii sus in bara de adresa (o gasesti tu. vezi pe unde ai loc sa scrii.) : http://messenger.yahoo.com/ , si apesi tasta Enter . ( de unde ti-ai cumparat pc-ul sper ca ti-au dat instructiunile de folosire ale tastaturii. Daca nu sunt in cutie instructiunile, e o problema grava. Suna-ti reprezentantul de vanzari de unde l-ai cumparat .)

PASUL 5 . Intrat pe site-ul “Yahoo Messenger” , citesti bine tot textul de acolo , pana dai de un buton galben pe care scrie Get Started . Duci sageata mausului pana deasuprea lui . Cand  galbenul se transforma in verde (iar verde? vezi scrisul ingrosat de la PASUL 3) apesi odata pe butonul din stanga al mausului.

PASUL 6 . Download Yahoo! Messenger (version 8.1). In caz ca nu s-a deschis automat nici o casuta “File Download” in 5 secunde, te uiti unde scrie cu portocaliu Step 1. Pe acelasi rand , undeva la capatul unei fraze e scris cu albastru ingrosat “click here” . Repeti schema de la PASUL 5 , cu sageata mausului.

PASUL 7 . Dai click pe butonul Run din casuta “File Download” . De aici problema devine mai complicata . Trebuie sa apesi butonul “Next” de cateva ori, nu inainte de a accepta “Termenii si Conditiile” .

Nu sunt atat de idiot sa-mi reinstalez acum YM!-ul ca sa-ti scriu tie tutoriale aberante , insa poti sta linistit. Nu esti singura pesoana  in situatia asta. Nu e vina ta. Pe diploma ta de absolvire (Cursuri Informatica) nu sunt trecute instructiunile de pornire ale calculatorului si nici atat instructiunile de instalare YM!  .

Urmeaza acesti sapte pasi , scrisi de mine mai sus, cate unul pe zi si marti seara poate stam de vorba pe chat (YM!) . ;)

Stiu ca sunt prost , dar cand privesc in jurul meu prind curaj.

How to install YM! ? Chapter 1 . Level : Advanced

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment