Un soft de spam inteligent

Acest mesaj nu se doreste a fi definit ca ”SPAM”Acesta este un mesaj singular,transmis cu caracter informativ si nu comercial.Fiind un mesaj singular,nu se impune inserarea optiunilor subscribe si / sau unsubscribe.Adresa de email la care ati primit acest mesaj,este o adresa publica,inscrisa de catre o persoana juridica/fizica,si este listata in cataloage publice [ ADRESE UTILE ] exprimand de facto dispo nibilitateade a primi mesaje de la potentiali clienti / furnizori / colaboratori.In acest context,adresa Dvs este pusa la dispozitie celor care consulta suportul unde este afisata nefiind o adresa de email confidentiala.In aceste conditii este indeplinita prevederea articolului 7,alineatul 1 din legea nr. 365/2002, privitor la consimtamantul destinatarului.

Mda.. eu nu-mi aduc aminte sa fiu colaborator cu firma () care mi-a trimis mail-ul si nici adresa mea nu cred ca este intr-un catalog de afaceri. Interesanta este metoda de trimitere a mail-ului ( Acesta este un mejas singular ) …

Adrese Utile

Cat de cretin sa poti fi sa scrii 3214983498034290 de adrese de e-mail la To: si astfel sa dezvalui o adresa catre alti destinatari ?!

Horia Raicu raicu@adrese-utile.ro <– spam

Un soft de spam inteligent

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment