Vreau .COM !

Am spus ca vreau .COM, nu .RO . Ce pisicile mele?! Am draci! Dau sa deschid google.com si sunt redirectionat automat catre google.ro . De ce ? Probabil ca din cauza IP-ului de RO , sunt redirectionat automat dintr-un server . Nu stiu. Habar nu am si nici nu ma intereseaza . Eu vreau sa fac cautari pe google.com! Singura solutie sa accesez google.com , a fost sa-mi instalez Google Toolbar pe Mozilla Firefox, pentru ca pe search box-ul default al Firefox am aceasi soarta.
In alta ordine de idei, la orice cautare fac pe google.ro, imi sunt afisate in prima pagina toate penalitatile de site-uri , de genul download.kappa.ro , download.acasa.ro, etc roportal si traficdublu.
In cazul in care nu poate fi evitata redirectionarea google.com -> google.com , exista o alta solutie de a cere motorului de cautare sa ignore domeniile .RO.

Sintaxa de cautare va fi : download yahoo messenger vista -.ro (in acest caz sunt listate toate site-urile indexate in motorul de cautare , ce contin keywords :”download yahoo messenger”, cu exceptia site-urilor tld .RO. )

-.ro !

Vreau .COM !

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment