Aero8Tuner aduce inapoi in Windows 8 efectul Aero Glass

Una dintre modificarile majore aduse sistemului de operare Windows 8 a fost si eliminarea completa a efectului Aero Glass, pe care foarte multi utilizatori il indrageau inca din Windows Vista. Chiar daca motivul dat de Microsoft pentru eliminarea Aero Glass din noul sistem de operare este acela de nepotrivire cu noua interfata moderna, cu siguranta sunt destui utilizatori care si-ar dori sa poata avea aceast feature inapoi. Pentru acestia solutia este Aero8Tuner.

aero8tuner

Aero8Tuner este o aplicatie gratuita care le permite utilizatorilor Windows 8 sa modifice anumite setari din DWM (Desktop Windows Manager) si sa activeze Aero Glass.

Interfata Aero8Tuner este foarte simpla si usor de utilizat. Aplicatia permite atat alegerea culorilor pentru bordurile ferestrelor si Taskbar, cat si dezactivarea completa a culorii in acestea. In plus poate mari sau scadea intensitatea culorilor si poate face bordurile complet transparente (Force High Contrast Mode).

Note: Aplicatia este compatibila cu Windows 8 32-bit si 64-bit. Nu se recomanda a folosi Forece High Contrast Mode in permanenta activat, deoarece poate cauza oarecare erori ferestrelor deschise.

STEALTH SETTINGS – Aero8Tuner gets Aero Glass Effect back to Windows 8

Aero8Tuner aduce inapoi in Windows 8 efectul Aero Glass

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment