Cum putem avea gadget-urile din Windows 7 in Windows 8

Una dintre surprizele neplacute pentru utilizatorii Windows 8 a fost absenta gadget-urilor cu care s-au obisnuit din Windows Vista si Windows 7. In sistemele de operare anterioare, gadgeturile le puteau oferi userilor informatii rapide si acces mult mai usor catre anumite tool-uri ale sistemului.

gadgets

Utilizatorilor Windows 8 care simt lipsa gadgeturilor pe care obisnuiau sa le foloseasca in Vista sau Windows 7, le recomandam sa incerce aplicatia 8GadgetPack.

8GadgetPack este o aplicatie gratuita cu ajutorul careia utilizatorii Windows 8 vor putea instala in sistem toate gadget-urile originale disponibile in Windows 7, printre care si Clock, Weather, Sticky Notes, Calendar, CPU, Slideshow si Disk Usage.

Gadget-Bar

In plus, aplicatia permite si adaugarea altor gadgeturi, din colectiile personale ale utilizatorilor (click-dreapta pe sidebar si selectati Add Gadget).

Gadget-Options

Pentru a configura sau a face modificari la Sidebar (pozitie, monitor default, aero glass, dimensiune), dati click-dreapta pe sidebar si selectati Options.

7-Sidebar-Options

Daca doriti sa inchideti aplicatia, folositi optiunea Close 7 Sidebar sau dati End Task in Task Manager.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows 8 32-bit/64-bit.

STEALTH SETTINGS – How to get Window 7 Gadgets in Windows 8

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment