Arhivator

Spun despre un arhivator care intelege sa rezolve aproape toate tipurile de extensii ale arhivelor. Un arhivator educat! Am incercat ziele trecute mai multe metode de a converti o arhiva de tip .zip / .rar intr-una cu extensie .bz2 . Aparent am reusit sa obtin extensia .bz2 , dar pana la a o face sa intelega ca mai trebuie sa si functioneze, a fost cale lunga . Mi-a prins fisierele in interior si efectiv le-a sufocat . Metodele clasice de rename extensie fisier arhiva , intelese in unele cazuri (din .rar in .zip si invers) de Windows XP Pro au esuat in cazul arhivei .bz2.
Un nou soft/arhivator (nou pentru mine) mi-a sarit in ajutor ( cum era aia … ” 911 cineva sa vina repede … sa ma salveze … plm . la mine in dormitor. Anda Adam , parca ? nu? ) . El se numeste IZArc , are o greutate de 3.55 MB si a ajuns la varsta v3.81 . IZArc este disponibil 100% free si intelege ca trebuie sa extraga fisiere din arhive ce se termina in extensiile : 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, TGZ, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, GCA, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO si sa impacheteze arhive care sa se termine cu extensiile : .Z7, .BHA, .BZA, .TAR.BZ2, .TAR, .JAR, .LHA, .CAB, .ZIP si .YZ1 sub diverse metode de compresie. Este un bun convertor , reparator, extractor si …

spliter de arhive/fisiere. Era sa uit…. Stie si limba romana , pe langa multe alte limbute .
Cu ajutorul softului IZArc (Archiver), se pot deschide si converti fisiere imagine (CD image files) : ISO, BIN, CDI si NRG. Accepta combinatii si relatii de prietenie cu softul Anti-Virus, prin care scaneaza arhivele. Tot ca a un factor de securitate, e bine de stiut ca IZArc suporta encripatarea datelor pe 256-bit AES.

Download :

Instalare si utilizare placuta ! Sunt de parere ca e mult mai bun decat WinRAR si/sau WinZIP .

Arhivator

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.