Buzoianca – 100 euro/luna

Cunoscut ca “polul prostiei” din Romania stiu ca este Caracal City, dar pe la Buzau se gasesc niste baieti care vor sa aduca si aici acest renume .

Stimate Client,

Va invitam sa va consolidati pozitia pe piata buzoiana facandu-va prezenta pe cel mai vizitat portal de interes local BUZOIANCA.RO care este in continua imbunatatire a continutului si dezvoltare constanta a popularitatii in randul comunitatii locale.

In cuprinsul portalului BUZOIANCA.RO vizitatorul poate gasi de la informatii utile gen ghidul facultatilor din Romania, programele TV, dictionar in cinci limbi straine precum si vremea zilnica,pana la jocul IMPUSCA-L PE BOSCODEALA, semnalat si la STIRILE PROTV, pana la concursul cu premii MILIOANE PENTRU DESTEPTI sau galeria de fotografii mondene din prezentul urbei sau cele cu Buzaul de acum 100 de ani. Dar asta nu este totul…va lasam sa va convingeti si, totodata, sa va relaxati accesand BUZOIANCA.RO.

Mentionam ca cel mai ieftin modul de publicitate pe site-ul nostru este de 100 euro lunar.

In speranta unei colaborari deosebite, asteptam opinia dvs.

Cu consideratie si prietenie,

DIRECTOR MARKETING

Costin Staicu

Acesta este mesajul care mi-a fost trimis pe o fosta adresa de e-mail folosita de mine cand lucram la o firma de webdesign din Buzau. Deci nu este spam. (baietii… cartofii nu se culeg din piata). Bun. Acum sa vedem ce inseamna pentru ei interes local :
1. ghidul facultatilor din Romania
2. programele TV (vazute din Piata Dacia)
3. dictionar in cinci limbi straine (si doua locale…nu?)
4. vremea zilnica (cu update la 5 min de pe paratraznetul Palatului Comunal)
5. jocul IMPUSCA-L PE BOSCODEALA, semnalat si la STIRILE PROTV ( e de bolduit)

Buzoianca.ro , un site cu adevarat jalnic inchiriat si hostat pe myx . Majoritatea link-urilor te duc  pe niste subdomenii free ( e logic. myx nu ofera decat 10MB spatiu si nu au suport PHP) , unde gasesti adevaratul al prostiei .

Mentionam ca cel mai ieftin modul de publicitate pe site-ul nostru este de 100 euro lunar.

Firma se numeste Guerilla Marketing si au ca slogan “Depaseste Tot“. Au depasit orice limita a prostiei cu certificat atasat la mail.  :))

Buzoianca – 100 euro/luna

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment