Criza de serials key ? :)

, in urma cu doua zile au hotarat sa scape printr-un update surpriza de toti utilizatorii softului KAV 6.0 fara licente. “Blogger” cum sunt , nu am avut altceva de facut decat sa postez aici despre update-ul surpriza al Kaspersky Lab , fara sa ma gandesc cate tepe o sa dau (de vina Google) cu postul ala.

Mareste imaginea.

Sa-mi fac din blog un site de cracks , seriale si alte minuni @ hack ? :) Glumesc , si in alta ordine de idei ma gandesc cati dintre cei care cauta acum disperati pe internet key/crack pentru Kaspersky 6.0 vor cumpara in cele din urma produsul ? Probabil foarte putini vor face asta, pentru ca majoritatea se vor indrepta catre un alt produs hack-uit sau free (). Interesant este de vazut daca in timp celelalte companii producatoare de soft Antivirus (si nu numai) vor urma exemplul Kaspersky LAB . Parerea mea este ca ei vor avea numai de castigat. Utilizatorului ii raman doua variante sigure ; sa cumpere softul sau sa-l foloseasca in atat cat permite.

Criza de serials key ? :)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment