Cum deblocam imaginile de pe site-urile vizitate cu Firefox

Acest mic tutorial se adreseaza strict utilizatorilor de Mozilla Firefox, si in special celor care au o conexiune internet slaba sau cu trafic limitat. 3G, 3G+, EDGE, Dial-up.
Daca accesati un site cu Firefox si faceti click-dreapta pe o imagine, o sa observati ca in meniul care se deschide aveti optiunea de a bloca imaginile (Block Images from… numesite.com) de pe site-ul respectiv. Adica o sa vedeti textul si formele de design (css style) fara ca pozele sa fie afisate.

block-firefox-images

De blocat… se blocheaza usor, dar cum facem sa deblocam imaginile (Unblock Images in Firefox) de pe un site vizitat cu Firefox? In meniul in care ne apare optiunea “Block Images from stealthsettings.com” nu apare nicio optiune care sa ne permita deblocarea imaginilor.
Iata o metoda simpla prin care putem debloca imaginile:

1. Click pe meniul “Tools” -> “Options”. (vedeti imaginea de mai jos?:))

firefox-options

2. In “Options” mergeti la tab-ul “Content” apoi faceti click pe butonul “Exceptions…” din dreptul “Load images automatically”. In “Exception – Images” selectati numele site-ului pentru care doriti deblocarea imaginilor, apoi apasati butonul “Remove Site”.
Imagine de mai jos va explica punct cu punct:

unblock-firefox-images

3. Close & OK.
Acum toate imaginile din site-ul sters din acea lista vor fi afisate in browser-ul dvs.

Cum deblocam imaginile de pe site-urile vizitate cu Firefox

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment