Cum putem activa Aero Glass in Windows 10

Introdus pentru prima data in sistemul de operare Windows Vista, Aero Glass este unul dintre feature-urile regretate cel mai mult de utilizatorii Windows 8/Windows 8.1, sistem in care Microsoft decis sa renunte la acesta din motive cat se poate de ambigue.

Desi odata cu lansare Windows 10 Microsoft incearca sa repare anumite erori (sau modificari care nu au fost bine primite de utilizatori, cum ar fi inlocuirea Start Menu cu Start Screen), Aero Glass nu se afla printre feature-urile reintroduse in sistem, insa cei care doresc sa activeze acest feature in noul sistem de operare Windows pot face acest lucru cu ajutorul unei utilitati third-party, si anume Aero Glass for Windows 10.

Aero-glass-in-Windows-10

Cum putem activa Aero Glass in Windows 10 Technical Preview?

Aero Glass for Windows 10 este o utilitate gratuita, bazata pe aplicatia Big Muscle’s Aero Glass (cea mai populara aplicatie de acest gen pentru sistemul Windows 8/8.1), creata de un utilizator al forumului My Digital Life. Utilitate este foarte simplu de folosit, aceasta activand transparenta Aero Glass fara a necesita setari aditionale de sistem dupa instalare.

De asemenea, pachetul in care este inclusa utilitatea contine si o tema Aero Glass cu borduri late pentru ferestre, aceasta trebuind insa sa fie aplicata manual de utilizatori dupa instalarea aplicatiei.

Download Aero Glass for Windows 10.

Nota: Aceasta versiune a aplicatiei nu functioneaza decat pentru Windows 10 64-bit.

Credit Ace2 @mydigitallife

STEALTH SETTINGS – How to enable Aero Glass in Windows 10

How to » Downloads » Cum putem activa Aero Glass in Windows 10

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

Leave a Comment