Cum putem dezactiva Language Bar in Windows 8.1

Cand intr-un sistem Windows 8.1 sunt selectate mai multe limbi pentru a fi folosite de catre utilizator (din diverse motive, sau chiar din greseala), sistemul va afisa bara de limbi (sau Languages bar) in Taskbar sau pe desktop.

input-indicator-windows8.1

In cazul in care ulterior va hotarati sa folositi doar o singura limba si nu mai doriti ca Language bar sa fie afisata, puteti dezactiva acest feature urmand instructiunile de mai jos.

Cum dezactivam bara de limbi in Windows 8.1?

  • deschideti Control Panel (din meniul WinX sau tastati control.exe in Run), modificati modul de vizualizare in Small icons (folosind meniul drop-down din dreaptul la View by, coltul dreapta-sus) si dati click pe Language
  • in fereastra deschisa dati click pe Advanced settings (panoul din stanga)
language-listed
  • apoi, sub sectiunea Switching input methods, debifati optiunea Use the desktop language bar when it’s available
  • In cazul in care nu doriti sa dezactivati acest feature, insa doriti sa il ascundeti, urmati pasii de mai sus, apoi in dreptul Use the desktop languages bar when it’s active (pe care o lasati bifata) dati click pe link-ul Options
Turn-Off-Language-Bar
  • in fereastra Text Services and Input Languages, in tab-ul Language Bar, selectati Hidden, apoi dati click pe OK
language-bar-types

Si gata. In felul acesta puteti dezactiva sau ascunde Language bar in Windows 8.1.

Nota: Retineti faptul ca daca dezactivati sau ascundeti Language Bar in Windows, aceasta nu va dezinstala nicio limba din sistem.

STEALTH SETTINGS – How to disable Language Bar in Windows 8.1

How to » Noteworthy » Cum putem dezactiva Language Bar in Windows 8.1

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

Leave a Comment