Cum putem sterge istoria AutoComplete in Internet Explorer

Atunci cand efectuam cautari pe motoare de cautare in Internet Explorer sau cand deschidem diverse pagini web tastand adresele acestora in bara de adrese a browserului sau cand introducem usere si parole pentru a ne loga pe diverse conturi online, feature-ul AutoComplete disponibil in IE salveaza datele introduse in browser. In felul acesta, daca ulterior vom dori sa accesam din nou informatiile respective, acestea vor fi completate automat din istoria AutoComplete.

Browser-ul Internet Explorer le permite utilizatorilor sa adminstreze feature-ul AutoComplete in functie de preferinte, acestia putand selecta ce informatii sa fie salvate in istoria feature-ului sau chiar sa stearga toata istoria salvata de acesta. In cazul in care doriti sa stergeti complet istoria AutoComplete din Internet Explorer (cel mai probabil din motive de intimitate), puteti face acest lucru foarte simplu urmand instructiunile de mai jos.

Cum stergem istoria AutoComplete in Internet Explorer?

  • deschideti browser-ul Internet Explorer si dati click pe iconita de setari afisata in coltul din dreapta sus al acestuia
  • din meniul afisat selectati Internet Options
internet-options-ie
  • in fereastra deschisa dati click pe tab-ul Content, apoi, in sectiunea AutoComplete dti click pe butonul Settings
autocomplete-settings-ie
  • aici puteti fie seta ce informatii doriti ca AutoComplete sa salveze in istorie (bifati sau debifati optiunile afisate), fie puteti sterge complet istoria salvata de acest feature IE dand click pe butonul Delete AutoComplete history
delete-autocomplete-history-ie

Si gata. In felul acesta puteti modifica ce informatii doriti sa fie salvate de feature-ul AutoComplete in Internet Explorer, fie puteti sterge complet istoria inregistrata de acest feature pentru a va proteja intimitatea.

STEALTH SETTINGS – How to delete AutoComplete history in Internet Explorer

How to » Internet » Internet Explorer » Cum putem sterge istoria AutoComplete in Internet Explorer

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

Leave a Comment