Download Mozilla Firefox 19

Desi au trecut doar cateva saptamani de la lansarea versiunii cu numarul 18 pentru popularul web-browser Firefox, utilizatorii acestuia pot descarca de astazi noua versiune, si anume Firefox 19, de pe site-ul oficial Mozilla. Aceasta este disponibila atat pentru sistemele de operare Windows, Mac OSX si Linux, cat si pentru dispozitivele mobile cu Android.

firefox19

Desi noua versiune nu prezinta modificari prea mari, totusi un feature este de remarcat: PDF viewer-ul integrat in browser este de acum auto-activat (acesta era prezent si in versiunile anterioare Firefox, insa utilizatorii care vroiau sa-l foloseasca trebuiau sa-l activeze manual in about:config). De asemenea, acesta a devenit user-friendly, astfel incat utilizatorii nu trebuie sa mai apeleze la add-onuri third-party pentru a vizualiza fisierele PDF in browser (acesta converteste fisierele PDF in HTML 5, astfel incat acestea pot fi citite direct in browser nu doar pe computere, ci si pe dispozitivele mobile cum ar fi smartphone-urile si tabletele).

in-built-pdf-viewer

O alta modificare care merita amintita este aceea ca versiunea Firefox 19 pentru Android necesita mai putine cerinte pentru CPU, ceea ce a facut ca browserul sa fie acum compatibil cu peste 15 milioane de dispozitive care ruleaza acest sistem de operare mobil (cerintele minime sunt procesor de minim 600 MHz, memorie de 512 MB si display HVGA). De asemenea, incepand cu aceasta versiune, Firefox pentru Android suporta si teme custom, pe care le puteti downloada de pe addons.mozilla.org.

personas-firefox-android

Download Firefox 19.

STEALTH SETTINGS – Download Mozilla Firefox 19

Download Mozilla Firefox 19

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.