Gmail Backup pentru Windows, Mac si Linux

Gmail Backup este o aplicatie cu ajutorul careia va puteti salva pe propriul hard-disk o copie de rezerva a mesajor din contul de Gmail, folosind IMAP-ul. Versiunea pentru Windows vine cu o interfata grafica simpla, care-l face foarte usor de utilizat. Doar trebuie sa introduceti adresa de e-mail si parola (de la contul Gmail), sa selectati folderul in care vor fi stocate mail-urile si sa apasati butonul “Backup”. Mesajele vor fi salvate in format EML, compatibil Microsoft Outlook. A, da. Inainte de toate, trebuie sa aveti activat din contul de Gmail optiunea “POP/IMAP”. “Settings” –> Forwarding and POP/IMAP –> “Enable” pentru POP Download si IMAP Access.

gmail_backup

Pentru Linux si OS Mac X nu exista interfata grafica Gmail Backup. Totul se rezuma momentan la o linie de comanda.

Gmail Backup este intr-o faza de finalizare Beta, dar la aceasta aplicatie se lucreaza foarte intens. In curand va fi data spre utilizare versiunea finala. Pentru mai multe detalii si download : GMail Backup

Gmail Backup pentru Windows, Mac si Linux

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment