NclMSBTSrv.exe (Nokia – PC Connectivity Solution)

NclMSBTSrv.exe sau Nokia Microsoft Bluetooth Media Server este o aplicatie instalata odata cu Nokia PC Suite. Conform declaratiilor Nokia, “Nokia PC Suite is a free PC software product that allows you to connect your Nokia device to a PC and access mobile content as if the device and the PC were one.”

Procesul NclMSBTSrv.exe ocupa mai putin de 3Mb RAM si 0% CPU.

Aplicatia legitima nu prezinta nici un risc pentru sistemul dvs. In cazul in care observati acest proces ruland iar dvs. nu aveti instalata pe computer suita Nokia, efectuati de urgenta o scanare completa a sistemului! Procesul ar putea fi virus sau trojan.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment