R.I.P. Steve Irwin

Feed-uri si mass-uri de YM cum am deschis pc-ul azi la prima ora (14:00 cam atunci m-am trezit), toate cu un singur subiect : “GOODBYE, STEVE! Vanatorul de crocodili a murit intepat de un peste veninos..” .

Cunoscut pentru documentarele TV care au facut inconjurul lumii , despre viata animalelor salbatice in special a reptilelor care i-au adus si porecla de “The Crocodile Hunter”, Steve Irwin a murit pe 4 septembrie 2006 din cauza unei intepaturi provocate de o pisica de mare veninoasa in timpul unei expeditii subacvatice. Irwin filma un documentar in Marea Bariera de Corali, la nord est de statul Queensland.

Steve Irwin - The Crocodile Hunter

Autoritatile australiene sustin ca incidentul este pe cat de regretabil, pe atat de surprinzator, deoarece, in acea zona, nu s-au inregistrat atacuri ale pisicilor de mare. Dupa cum a povestit cameramanul lui Steve, pisica a atacat fiindca s-a simtit amenintata.

Pacat de el ! Un om care si-a atras milioane de admiratori tocmai prin faptul ca tot ce facea te tinea cu sufletul la gura. Un om care stia ca orice documentar facut de el ar putea fi ultimul si chiar ma gandesc ca ar fi fost stupid sa aud ca murit dintr-un alt motiv. A lasat in urma multe documentare unice si un nume de neuitat “The Crocodile Hunter”.

R.I.P. Steve Irwin (22 februarie 1962 – 04 septembrie 2006 )

R.I.P. Steve Irwin

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment