SEO

Pentru cine nu stie, SEO (Search Engine Optimization) este suma procedeelor care se aplica pentru o pagina web, in asa fel incat continutul siteului sa fie cat mai relevant pentru motoarele de cautare ( , , , ). Afisarea unui site in lista generata de motoarele de cautare pentru cautari specifice, definitorii profilului siteului in cauza, depinde de aceste procedee. 

Cum ar trebui sa fie strcturat un site pentru a primi zilnic in jur de 300 de vizitatori din motoarele de cautare? Va spun eu.

  1. Sa nu contina mai mult de o pagina
  2. Sa fie cu niste cubulete verzi pe margini
  3. Text bolduit  asortat cubuletelor
  4. Sa fie cat mai dinamic. ( Pentru a cauta o lucrare dupa un anumit cuvant cheie folositi optiunea FIND (CTRL+F).
  5. .gif cu ochisori rosii ( cred ca asta e adevaratul secret al SEO )
  6. “Securizat” pentru a nu vedea sursa si a copia textul . ( Daca deschizi site-ul cu nici nu bagi de seama ca are protectie )
  7. Gazduit pe

Nu glumesc ! Site-ul care m-a determinat sa scriu postul  este online la adresa de aici , iar statistica conform arata o medie de 300 vizitatori/zi din motoarele de cautare . Vezi si .

Site-ul arata super jalnic dar daca te uiti mai atent prin surse si ai habar de SEO autorul lui e chiar profesionist si are un target bine definit.

SEO

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment