Trolling Arounds – Deny a Buddy

O aplicatie pentru Yahoo Messenger super draguta.

Trolling Arounds – Deny a Buddy ( DaB3 ) este un soft cu ajutorul caruia iti poti sterge id-ul de YM! din lista de contacte a unui “prieten” .

click !  maresti poza.

 

Dupa cum se vede in poza de mai sus , modul de functionare este foarte simplu . Introduci id-ul tau de YM! in casuta ( Your Yahoo ID ), parola corespunzatoare id-ului tau ( Your Password ) iar in casuta Targets ID , id-ul “prietenului” din lista caruia vrei sa fii sters. Action! . Dupa ce este apasat butonul “Action!” , vei fi delogat automat de pe Yahoo! Messenger : You have been signed out because you signed in on a different computer or device . Mesajul prin care esti anuntat ca te-ai conectat de la un alt calculator.

Programul DaB3 poate fi folosit si daca nu esti conectat la YM! in momentul utilizarii lui . Daca “prietenul” din lista caruia vrei sa-ti stergi id-ul este online in momentul actiunii , el primeste o notificare YM! prin care este intrebat daca vrea sa-ti pastreze adresa de e-mail in adress book . Daca este offline , nu va primi nici o notificare. Dispari fara urma :D Nice, nu ? ;)

Download DaB3 – Trolling Arounds – Deny a Buddy ( DaB3 ) – 310 KB

 

 

DaB3.exe – No threats detected : (KIS) Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.614

 

Din cate am observat , programul nu foloseste nici un protocol care sa puna in pericol contul de Yahoo! al celui care il foloseste. Face o singura conexiune catre un server al yahoo : Multimedia Conference Control Tool / port : 5050 .

Trolling Arounds – Deny a Buddy

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.