Yahoo! Messenger 9.0 Be(a)ta!

:))
Yahoo! Messenger Team , sunt foarte hotarati sa scoata din sarite utilizitorii de Windows Vista, care asteapta de aproape un an lansarea versiunii Y!M pentru Vista. In timp, oamenii mai fac cate un anunt oficial prin care aduc la cunostinta ce mari progrese s-au mai facut la Y!M Vista, dar intr-un final lasa utilizatorii cu ochii`n soare si mai scot inca o noua versiune de Y!M / Windows XP (compatibil Vista). Bun asa…. Macar daca ar fi si ceva de capul noii versiuni Yahoo! Messenger 9 Beta. Sux. Nu prea este.
Cica primul update major ar fi marirea avatarelor, navigarea rapida catre sms, call si im. hhhh. Astea se puteau face si de pe versiunea 8.1 fara probleme (faza cu SMS de pe YM! din cunostintele mele, nu este accesibila din Romania).
Skin-uri noi si emoticons. Adica skinuri… buton care sa permita schimbarea culorii de background. Ceva de genul NERO.

ski

Au adaugat un fel de plug-in pentru share-uirea pozelor din contul de Flickr.com via y!m share photos . Era foarte complicat sa-i dai interlocutorului link-ul via copy/paste, catre pagina cu pozele. Mai bine faci o procedura de cel putin 30 secunde ca sa ajungi la acelasi rezultat. good.
Cea mai tare faza la Yahoo! Messenger 9.0 , este implementarea media player-ului in casuta de conversatie (IM window), pentru link-urile video de pe Yahoo! Video si bineinteles YouTube.com.

yn2

ccchhhh… <— parerea mea , despre Y!M 9.0 Beta.

Multumesc team-ului Y!M , ca inainte de versiunea 9.0 Beta , au scos versiunea 8.1.

y!m9.0 ID is using an older version of Yahoo! Messenger and certain features may be unavailable. Click here to invite y!m9.0 ID to upgrade.

culmea . :)

Yahoo! Messenger 9.0 Be(a)ta!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment