03:00 payoff

Bun… nu mai stiu de unde sa incep si mai ales nu mai stiu daca incep sa fac ceva , unde o sa ma opresc. Sa fac pe vreun vizitator sa inteleaga ceva din ce scriu aici? Nu are sens . Pentru mine un blog este si un loc in care eu sa-mi scriu notitele si sa scriu despre ce am chef . Sar peste o introducere si ma gandesc ca e bine ce s-a intamplat in noaptea asta. Am inteles exact ca ceva nu poate sa mearga daca esti privit si judecat doar cu ochii… ceva nu poate sa mearga fara incredere si ceva nu poate sa mearga daca ai suspiciuni si ganduri negativiste. Valabil pentru orice in viata. Daca ai un proiect de facut , fie si in constructii ca sa cladesti ceva frumos trebuie in primul rand sa pui suflet, sa crezi in acel proiect si sa te asiguri dinainte ca fundatia e stabila. In orice vrei sa realizezi e important sa nu dai inapoi oricat de greu ar fi de greu , dar e si mai important sa stii sa te opresti atunci cand vezi ca tot ce construiesti nu-i bun … Ar fi o prostie sa investesti timp/bani orbeste in ceva care nu ar rezista peste timp, mai ales cand iti vezi echipa de lucru ca asteapta sa se faca ora de plecare …. acasa. Trebuie dor sa te retragi si sa-ti analizezi greselile personale , si atat.

Pentru 25 de ani impliniti acum 3 zile , cred ca am timp destul sa construiesc si altceva decat sa stau sa trag de niste ruine care par tot mai invechite prematur si batute de ploi… Pretul final al investitiei ar putea fi prea mare… O sa trag concluziile si o sa (-mi) revin. ;-)

03:00 payoff

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment