Adaugati meniul Charms din Windows 8 la Windows 7, Windows Vista si Windows XP

Unul dintre feature-urile noi cu care vine la pachet Windows 8 este Charms Bar-ul, un meniu afisat atunci cand se trece cu mouse-ul peste colturile din dreapta-jos sau dreapta-sus ale ecranului, si prin intermediul caruia utilizatorii pot accesa rapid diverse optiuni si setari ale sistemului.

windows8-charms

Desi sunt destui utilizatori Windows 8 care nu sunt impresionati de Charms Bar si aleg sa il dezactiveze, foarte multi utilizatori ai sistemelor Windows anterioare (Windows 7, Windows Vista si Windows XP) doresc sa testeze acest meniu. Pentru acestia din urma solutia este Charms.

Charms este un tool gratuit care cloneaza perfect meniul Charms din Windows 8 si care permite utilizatorilor Windows 7, Vista si XP sa foloseasca acest meniu pe sistemele lor de operare.

charms-windows7

Charms poate fi accesat la fel ca Charms bar in Windows 8, ducand cursorul mouse-ului in colturile din dreapta-sus si dreapta-jos, si functioneaza la fel ca acesta. Toate shortcut-urile prezente in acest meniu sunt perfect functionale si ofera optiuni similare cu Windows 8 Charms (power options, volume control, Control Panel etc.).

Pentru a inchide aplicatia, utilizatorii pot fie sa foloseasca End Task in Task Manager, fie sa deschida Settings in Charms, apoi sa dea click pe Power in timp ce tin apasata tasta Shift.

Nota: Aplicatie compatibila cu toate versiunile Windows 7, Windows Vista si Windows XP, 32 si 64-biti.

Credit @valinet.ro

STEALTH SETTINGS – Add Windows 8 Charms menu to Windows 7, Windows Vista and Windows XP

How to » Downloads » Adaugati meniul Charms din Windows 8 la Windows 7, Windows Vista si Windows XP

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment