Cum putem da Unfriend la mai multe contacte Facebook in acelasi timp

Majoritatea utilizatorilor Facebook au in lista de contacte (sau prieteni) atat persoane cu care interactioneaza zilnic, cat si persoane pe care nu le cunosc, care au ajuns sa le fie “prieteni” din intamplare/greseala sau chiar neinteres (multora li s-a intamplat sa adauge aleatoriu sau sa accepte contacte pe care nu le cunosteau in primele luni dupa crearea contului de Facebook). In timp, feed-urile si timeline-urile respectivilor utilizatori pot sa se umple de posturi si update-uri care nu prezinta nici o importanta pentru acestia, share-uite de asa-zisii prieteni necunoscuti.

Pentru a rezolva aceasta problema, utilizatorii Facebook pot sterge contactele respective (adica sa le dea Unfriend), insa efectuarea individuala a acestui task pentru contactele nedorite poate consuma destul timp, procedeul necesitand cateva clicuri pentru fiecare “prieten” in parte.

delete-multi-friends-on-Facebook

Solutia este userscript-ul Delete Facebook Friends (compatibil cu Chrome si Facebook), care le permite utilizatorilor Facebook sa stearga contacte multiple in acelasi timp, in acest fel economisind timp si nervi.

Pentru a folosi Delete Facebook Friends cu Firefox, trebuie mai intai sa instalati add-inul Greasemonkey, apoi sa instalati userscriptul dand click pe butonul Install situat in partea dreapta-sus a paginii de instalare.

Apoi mergeti la lista de prieteni Facebook si bifati contactele pe care doriti sa le stergeti si dati click pe butonul Delete Selected Friends.

mass-friends-delete

Va fi afisat un mesaj care va va anunta ca “prietenii” selectati au fost stersi din lista de contacte Facebook.

Pentru utilizatorii Chrome, acestia trebuie sa instaleze in locul add-inului Greasemonkey pentru Firefox extensia Tampermonkey for Chrome, apoi sa repete pasii descrisi mai sus (click pe Install pe pagina de instalare a userscriptului Delete Facebook Friends, apoi selectati prietenii pe care doriti sa ii stergeti si dati click pe Delete Selected Friends).

Download Delete Facebook Friends userscript.

Download Greasemonkey for Firefox.

Download Tampermonkey for Chrome.

Nota: Atentie mare cand selectati contactele pe care doriti sa le stergeti, sa nu va treziti ca duceti dorul cuiva ;).

STEALTH SETTINGS – How to Unfriend multiple Facebook contacts at the same time

Cum putem da Unfriend la mai multe contacte Facebook in acelasi timp

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.