Recuperare cod licenta (product key) pentru Windows 8

Cel mai eficient mod de a repara un Windows cu erori/virusat etc. este formatarea hard-diskului si reinstalarea sistemului. In Windows 8, repararea si reinstalarea sistemului de operare a fost simplificata prin introducerea a doua feature-uri noi, Refresh PC si Reset PC. Insa indiferent daca alegeti o varianta clasica de reinstalare sau una dintre variantele mai simple puse la dispozitie de Microsoft, avem nevoie de codul de licenta pentru Windows 8 pentru ca reinstalarea sa aiba loc.

windows-8

Codul de licenta pentru Windows 8 il puteti gasi atat pe DVD-ul de instalare cat si in e-mailul primit la cumpararea online a unei copii a sistemului. Daca nu reusiti sa gasiti DVD-ul de instalare sau ati sters din greseala (sau din cauza unei erori) e-mailul cu licenta, mai aveti o modalitate de a afla care este product key-ul Windowsului cu ajutorul unei aplicatii third-party, ProduKey.

ProduKey este o utilitate gratuita care ajuta utilizatorii sa afle rapid codul de licenta pentru versiunea de Windows instalata pe computer. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati aplicatia (aceasta nu necesita instalare), iar aceasta va afisa codul de licenta.

Recover-Windows-Product-Key

De asemenea, ProduKey permite recuperarea codului de licenta dintr-un director Windows extern (in cazul in care folositi Windows in dual-boot), sau sa-l aflati dintr-un computer remote (sau de pe computerele aflate in reteaua locala), sau chiar sa-l recuperati din registrii aflati pe un dispozitiv extern.

Nota: ProduKey este compatibil si cu Windows 7, Windows Vista si Windows XP (32 si 64 biti).

Credit @NirSoft.

STEALTH SETTINGS – Recover Windows 8 Product Key

Recuperare cod licenta (product key) pentru Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment