Cum putem primi notificatiile de pe Facebook fara accesa pagina personala de Facebook

Facebook este probabil cea mai populara retea de socializare, al carui numar de utilizatori creste pe zi ce trece. Fie ca folosim Facebook pentru a reface legatura cu vechi prieteni sau cunostinte, fie ca folosim Chatul Facebook pentru a conversa cu prietenii, fie ca urmarim update-urile facute de cei din lista de contacte, accesam Facebook aproape in fiecare zi (ba chiar si de cateva ori – sau chiar de mai multe ori – pe zi).

facebook

In cazul in care suntem la serviciu sau lucram la anumite proiecte care necesita toata atentia noastra, cel mai probabil nu dorim sa fim distrasi fara a avea motive intemeiate. De asemenea, daca incercam sa reducem accesarile paginii personale de Facebook, dar dorim sa fim tinuti la curent cu notificatiile pe care le primim pe aceasta, putem rezolva problema cu ajutorul unei extensii pentru Chrome.

Facebook App for Google Chrome este (dupa cum se intelege si din denumirea acesteia) o extensie pentru browserul Chrome care afiseaza notificatiile primite de utilizatori pe paginile personale de Facebook fara ca acestia sa acceseze respectivele pagini. De asemenea, utilizatorii pot da like update-urilor sau statusurilor postate de prieteni, pot comenta la acestea si, in plus, pot updata statusurile personale fara a intra pe Facebook.

fbchrome

Cum se foloseste Facebook App for Google Chrome?

  • instalati extensia din Chrome webstore, apoi dati click-dreapta pe iconita Facebook afisata in toolbar si selectati Options din meniu
fb-chrome-options
  • apoi bifati casuta din dreptul Enable notifications pentru a va asigura ca notificatiile de pe Facebook vor fi afisate in Chrome
enable fb-notifications
  • apoi dati din nou click pe iconita Facebook din toolbar pentru a va loga pe Facebook prin intermediul extensiei
login-to-fbchrome
  • bifati Keep me logged in to FBChrome, apoi dati click pe Okay cand este afisat mesajul ca FBChrome doreste sa faca postari pe Facebook in numele dvs
fbchrome-permission

Dupa ce ve logati, dati click din nou pe iconita Facebook din toolbar pentru a afisa o lista cu cele mai noi notificatii. De asemenea, in partea stanga a paginii va fi afisat si un meniu din care puteti accesa foarte usor News Feed sau Inbox-ul din Facebook.

fb-chrome-menu

Download Facebook app for Google Chrome.

STEALTH SETTINGS – How to receive Facebook Notifications without accessing Facebook account

How to » Downloads » Cum putem primi notificatiile de pe Facebook fara accesa pagina personala de Facebook

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment