Deschide si editeaza orice tip de fisier in Windows cu Free Viewer

Pentru orice tip de fisier exista programe diferite cu ajutorul carora respectivele fisiere pot fi deschise/citite/vizualizate etc. Insa chiar si aceeasi categorie de fisere (audio, de exemplu) se imparte in mai multe ramuri, in functie de extensia fiecarui fisier in parte (mp3, flac, ogg etc).

Multitudinea de extensii ale diferitelor tipuri de fisiere provoaca deseori confuzii, iar in anumite cazuri utilizatorii nu mai stiu ce programe sa foloseasca pentru a deschide anumite tipuri de fisiere, cu anumite extensii. In astfel de situatii, solutia cea mai simpla ar fi folosirea unui singur program pentru deschiderea tuturor tipurilor de fisiere (audio, video, foto, documente, arhive etc), iar un astfel de program este Free Viewer.

free-viewer-docs

Fie ca doriti sa vizionati un clip si nu stiti de ce codecuri aveti nevoie, fie ca doriti sa ascultati un anumit tip de fisier audio si nu aveti instalat un program care sa ii citeasca extensia, fie ca doriti sa editati un fisier office si nu aveti suita MS Office instalata in sistem, Free Viewer este solutia ideala.

free-viewer-video

Programul este disponibil gratuit si permite vizualizarea continutului aproape oricarui tip de fisier existent pentru sistemele de operare Windows.

free-viewer-formats

In plus, utilizatorii pot edita respectivele fisiere fara prea multa bataie de cap si fara a avea nevoie de software-uri licentiate.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre fisierul deschis cu Free Viewer, dati click pe tab-ul Info. Iar pentru a edita continutul fisierelor la nivel de matrice puteti accesa HEX Editor din tab-ul Edit.

file-info

Free Viewer inlocuieste cu succes toate aplicatiile pe care un utilizator obisnuit Windows le foloseste in mod constant. Pentru a descarca si testa aplicatia accesati link-ul de download de mai jos:

Download Free Viewer.

Nota: Compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8

STEALTH SETTINGS – Open and Edit any file type in Windows with Free Viewer

Deschide si editeaza orice tip de fisier in Windows cu Free Viewer

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment