Download Opera 10 (Versiune Finala)

Astazi a fost lansata versiunea finala Opera 10. Pentru cei care au asteptat aceasta versiune, asteptarea (nu prea lunga, totusi, avand in vedere ca versiunile RC1 si RC2 au fost facute publice recent – un plus in plus, cum s-ar spune :P) s-a terminat. Pentru ceilalti, care nu au fost convinsi pana in prezent sa foloseasca Opera ca default browser, poate ca merita sa mai aruncati o privire. Opera 10 are cativa asi in maneca pe care ar fi pacat sa ii ignorati :)

1. In primul rand este vorba de look: fresh, original si… altfel decat il stiati.

opera_zece

2. In al doilea rand e vorba de performanta. Opera 10 vine la pachet cu cateva caracteristici noi, demne de analizat :)

  • Opera Turbo – tehnologie de ultima ora care mareste viteza de navigare in cazul in care relatia dvs. cu conexiunea la internet traverseaza perioade crancene (sau, mai exact, slow connections)
  • Interfata user friendly, usor de folosit (pe care, evident o puteti modifica in still friendly, not so friendly sau not friendly at all apeland la skin-urile de care Opera nu duce lipsa niciodata)

  • Tab-uri cu surprize: puteti mari dimensiunea tab-ului tragand in jos de acesta si, o caracteristica faina, Opera 10 va impodobeste fiecare tab deschis cu thumbnail-uri. Super!
opera10_tabs

Daca v-ati convins, stiti ce aveti de facut (vedeti link-ul de mai jos). Daca nu, downloadati Opera 10 pentru a va convinge. ;)

Download Opera 10 Final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Activeaza User Administrator pe Windows XP

Next Article

AVAST! 5 Beta - AntiVirus Download

Users searching for:

mail geg.cn, descarca opera mini pt mobil an romana, ओपेरा डाउनलोड,
Related Posts
Total
0
Share