Download Opera WAHOO! :) – Opera Next

La aproape opt zile de la lansarea browser-ului Opera Swordfish ( 11.10), care se pare ca a fost un real succes (peste 35 mil downloads), Opera lanseaza versiunea pre-alpha a viitorului Opera Browser (Opera Next). OPERA WAHOO.

opera-wahoo

Opera Yahoo Wahoo este numele de cod (codename) al viitoarei versiuni de Opera (Opera 12), care va fi lansata se pare in lunile urmatoare.

Opera Wahoo - Stealth Settings

Am testat Opera Wahoo cateva ore bune pe diverse site-uri / aplicatii web si am fost placut surprins de performante. Cosuma mult mai putine resurse decat browser-ul actual (Opera 11.50) si este destul de stabil pentru o versiune pre-alpha.
Cei care doresc sa-l testeze, pot descarca Opera Wahoo de pe opera.com/next. Noul browser poate fi instalat in paralel cu versiunea actuala de Opera. Acesta vine cu icon (shortcut icon) si butoane de meniu desenate diferit fata de versiunea Opera 11.50.

Download Opera Wahoo:

Windows
Mac
Linux/FreeBSD

Download Opera Wahoo – Opera Next.

How to » Internet » Opera » Download Opera WAHOO! :) – Opera Next

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment