How-To Fix Error 418 You look like a robot

Am vazut ca multi utilizatori se plang de faptul ca nu pot accesa anumite website-uri, portaluri si marketplace-uri online. Majoritatea sunt intampinati cu mesajul de eroare:

Error 418 You look like a robot (4). If you think you are not, contact us: service@ebay-kleinanzeigen.de\n \nIP
You look like a robot (4). If you think you are not, contact us: service@ebay-kleinanzeigen.de\n \nIP
Guru Meditation:
XID: x

Mesajul chiar daca are codul de eroare 418, nu este o eroare de server sau generata de la PC-ul care acceseaza pagina web pe care apare acest mesaj. “Error 418” se refera la o restrictie pusa la nivelul unui server, pentru utilizatori care acceaza pagina respectiva din anumite zone geografice, IP-uri, provideri sau din afara unei regiuni acceptate.

Cei mai multi utilizatori care intampina acesta eroare sunt din estul Europei. Este un mod de a fi impiedicati sa acceseze si sa faca cumparaturi pe eBay Germania (DE).

Cum se poate trece peste eroarea “Error 418 You look like a robot”

Cea mai simpla metoda este sa incercati accesarea de pe IP-ul altui provider. De exemplu, daca accesati de la un laptop conectat la Wi-Fi iar accesul va este limitat, puteti incerca o conexiune a laptop-ului prin 4G (pot fi taxe de trafic ale operatorului de telefonie mobila).
Daca aceasta metoda nu va da rezultate, iar accesul va fi limitat in continuare, o metoda sigura este utilizarea unui serviciu VPN.
Opera browser ofera VPN (Virtual Private Network) gratuit, integrat in browser.

1. Instalati si deschideti Opera browser.

2. Accesati meniul “Preferences”, apoi in pagina care se deschide cu setarile, tastati in bara de cautare “VPN”.

3. Bifati “Enable VPN” pentru a activa serviciul pe Opera. Aveti posibilitatea sa selectati si bypass pentru motoarele de cautare.

4. Mergeti pe “VPN” la bara de adresa URL si selectati locatia din care sa primiti noul IP pentru navigare web.

Dupa acest pas puteti accesa din nou pagina web pe care aveati restrictie cu “Error 418”.
In cazul nostru a functionat fara probleme.

Nu va recomandam sa va introduceti date sensibile ale cardurilor bancare, atunci cand cand sunteti conectat pe un VPN gratuit.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » Internet » Opera » How-To Fix Error 418 You look like a robot

1 thought on “How-To Fix Error 418 You look like a robot”

Leave a Comment