Cum adaugam inapoi butonul “View Image” in Google Search Images

In umra cu cateva zile Google a facut o supriza celor care foloseau Google Images ca sursa de inspiratie si de descarcare imagini. Butonul “View Image” prin care se putea accesa fisierul imagine (poza) fara a mai fi nevoie sa viziteze pagina web pe care aceasta este prezenta, a fost eliminat. In locul “View Image” a fost adaugat un nou buton. “Save“. Acesta permite salvarea imaginilor intr-o galerie foto ce poate fi accesata de pe oricare laptop sau device pe care este autentificat contul Google / Gmail. “View Saved”.

Optiunea de “Save” pentru imaginile din Google Images este foarte binevenita, insa pentru multi utilizatori este putin mai dificil sa salveze pozele fara sa acceseze pagina sursa din care aceste provin. Pagina web.

Cum adaugam optiunea “View Image” in Google Search Images

Din fericire exista o extensie compatibila atat pe Google Chrome cat si pe Opera, care adauga din nou butonul “View Image” in Google Images.
Tot ce trebuie sa faceti sa instalati extensia aceasta pentru Chrome, apoi sa mergeti pe Google Images. Butonul “View Image” o sa apara iar in optiuni.

Utilziatorii de Opera vor instala tot aceeasi extensie, inainte trebuie instalata o alta extensie de compatibilitate. O puteti descarca de aici.

O solutie alternativa ar fi sa nu mai instalati nici o extensie si sa descarcati poza direct din sursa. Puteti face acest lucru foarte usor cu un simplu click-dreapta pe poza si click “Open Image in New Tab” .

In noul tab se va deschide imagine completa, pe care o puteti descarca prin simpla comanda “Ctrl+S” sau “Cmd+S” pentru utilizatorii de Mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Care este diferenta dintre Program Files (x86) si Program Files

Next Article

Windows 10 Redstone 4 - Schimbari de Design (Fluid Design UI) si Noutati in Microsoft Edge

Users searching for:

przeglądarka na nokie E51,