Cum adaugam inapoi butonul “View Image” in Google Search Images

In umra cu cateva zile Google a facut o supriza celor care foloseau Google Images ca sursa de inspiratie si de descarcare imagini. Butonul “View Image” prin care se putea accesa fisierul imagine (poza) fara a mai fi nevoie sa viziteze pagina web pe care aceasta este prezenta, a fost eliminat. In locul “View Image” a fost adaugat un nou buton. “Save“. Acesta permite salvarea imaginilor intr-o galerie foto ce poate fi accesata de pe oricare laptop sau device pe care este autentificat contul Google / Gmail. “View Saved”.

Optiunea de “Save” pentru imaginile din Google Images este foarte binevenita, insa pentru multi utilizatori este putin mai dificil sa salveze pozele fara sa acceseze pagina sursa din care aceste provin. Pagina web.

Cum adaugam optiunea “View Image” in Google Search Images

Din fericire exista o extensie compatibila atat pe Google Chrome cat si pe Opera, care adauga din nou butonul “View Image” in Google Images.
Tot ce trebuie sa faceti sa instalati extensia aceasta pentru Chrome, apoi sa mergeti pe Google Images. Butonul “View Image” o sa apara iar in optiuni.

Utilziatorii de Opera vor instala tot aceeasi extensie, inainte trebuie instalata o alta extensie de compatibilitate. O puteti descarca de aici.

O solutie alternativa ar fi sa nu mai instalati nici o extensie si sa descarcati poza direct din sursa. Puteti face acest lucru foarte usor cu un simplu click-dreapta pe poza si click “Open Image in New Tab” .

In noul tab se va deschide imagine completa, pe care o puteti descarca prin simpla comanda “Ctrl+S” sau “Cmd+S” pentru utilizatorii de Mac.

Cum adaugam inapoi butonul “View Image” in Google Search Images

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment