Kaspersky Serials Key – by Google

Din cate stiam (pana azi) Google tinea blocate si ferite de ochii utilizatorilor de Google Search, multe site-uri de "warez". Nu lasa utilizatorii sa gaseasca la o simpla cautare, site-uri de serials key, key generatoare si alte minunatii ilegale.

Astazi imi era sila sa tastez in bara de adresa kaspersky.com, si mi-a fost mai la indemana serach box-ul de Google, in care am scris "kaspersky 9". Convins fiind ca primul site care se va listat in Google, o sa fie kaspersky.com (relevanta, zic), am avut o mica surpriza:

kaspersky 9Din 10 rezultate afisate pe prima pagina a Google, unu este forumul de la Kaspersky Lab, iar restul sunt site-uri consacrate de  warez, pe care pot fi gasite cu usurinta seriale, key si alte tampenii cracks de genul. Pe langa un serial de Kaspesky, utilizatorul care acceseaza asemenea site-uri, se va alege si cu un bonus: virus, worm, spyware…etc…
Din pacate nu am apucat sa vad daca noul , are aceleasi site-uri indexate …

caffeine *Acest post este doar o simpla constatare. Nu incurajam utilizatorii sa acceseze site-uri de warez sau sa foloseasca programe fara licente legale.

Kaspersky Serials Key – by Google

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.