Fa-ti backup la pozele si videoclipurile de pe Facebook cu IDrive

iDrive este un serviciu online care le permite utilizatorilor sa creeze backup-uri online pentru multiple computere si dispozitive mobile folosind un singur cont. Acest serviciu le ofera utilizatorilor cu conturi gratuite 5 GB spatiu pentru a stoca backup-urile create si, de asemenea, acestia au la dispozitie si feature-uri cum ar fi posibilitatea de share rapid sau administrare remote a fisierelor.

idrive-online-backup

Recent, IDrive a adaugat un nou feature pentru serviciul sau de backup online, si anume Facebook backup, feature care le ofera utilizatorilor posibilitatea sa creeze backup-uri pentru pozele si fisierele video postate pe conturile de Facebook (atat cele uploadate de utilizatori, cat si cele cu tag-uri de la prieteni).

Cum puteti face backup pozelor si videoclipurilor de pe Facebook cu IDrive?

In primul rand trebuie sa creati un cont IDrive (in cazul in care nu aveti deja unul); este recomandat sa incepeti cu un cont gratuit, de la care puteti upgrada contra cost pentru mai mult spatiu de stocare. Dupa ce va logati in contul dvs, dati click pe butonul Facebook Backup afisat in partea stanga, apoi logati-va cu credentialele contului dvs de Facebook pentru a permite accesul IDrive la acesta in vederea crearii backup-ului pentru imagini si clipuri video (pentru a va proteja intimitatea, IDrive nu stocheaza informatiile de logare pentru Facebook a utilizatorilor; astfel, ori de cate ori veti dori sa faceti un nou backup, va trebui sa reintroduceti datele de logare).

iDrive-Facebook-Backup

Dupa crearea backup-ului, acesta va fi stocat intr-un folder denumit dupa profilul dvs de Facebook, si va putea fi accesat oricand veti dori, de pe orice dispozitiv doriti (cu conditia ca acesta sa aiba conexiune la Internet).

In cazul in care doriti sa testati serviciul online de backup IDrive, puteti face acest lucru dand click pe link-ul de mai jos:

IDrive (online backup).

Nota: Pe acelasi cont, puteti crea backup-uri pentru multiple profile Facebook (pentru fiecare dintre aceste profile va trebui sa furnizati datele de logare).

STEALTH SETTINGS – Backup Facebook photos and videos with IDrive

Fa-ti backup la pozele si videoclipurile de pe Facebook cu IDrive

About the author

stealth

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.