Afla informatii detaliate despre RAM-ul computerului tau cu RAMExpert

Inainte sa faceti un upgrade de hardware a computerului din dotare, este bine sa va informati daca acesta suporta noul component pentru a evita costuri inutile sau o eventuala functionare defectuasa a sistemului. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care doriti sa faceti un upgrade de RAM. Din pacate insa, tool-urile native ale Windows-ului, in timp ce ofera informatii sumare despre cat RAM este instalat in sistem, nu ofera detalii despre capabilitatea placii de baza in ceea ce priveste maximul de RAM suportat.

Daca doriti sa aflati cat RAM poate fi instalat pe computerul dvs, cat si ce tip de RAM sau cat anume pentru fiecare slot disponibil, dar si informatii detaliate despre RAM-ul deja instalat, RAMExpert este aplicatia de care aveti nevoie.

RAMExpert este o aplicatie gratuita si usor de folosit, care ofera utilizatorilor toate detaliile necesare atat despre RAM-ul deja existent in sistem, cat si despre RAM-ul maxim suportat de acesta.

Dupa lansarea aplicatiei, aceasta scaneaza rapid sistemul (consumul de resurse este minim) si afiseaza atat informatii generale despre RAM-ul instalat, RAM-ul in uz si despre maximul de RAM suportat de placa de baza, cat si informatii detaliate in functie de fiecare slot disponibil in sistem (tipul de RAM folosit, producatorul si capabilitatea acestuia).

RAMExpert

In plus, daca exista slot-uri goale, aplicatia le sugereaza utilizatorilor sa faca upgrade de RAM (dand click pe aceasta optiune, veti fi directionati site-ul Amazon.com, unde aveti posibilitatea de a alege dintr-o varietate de oferte).

Download RAMExpert.

Nota: Aplicatia este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1; recomandam instalarea versiunii lite a aplicatiei, avand in vedere ca aceasta nu contine oferte aditionale de la sponsori.

STEALTH SETTINGS – Find detailed information about your computer RAM with RAMExpert

Afla informatii detaliate despre RAM-ul computerului tau cu RAMExpert

About the author

stealth

Leave a Comment